Skip to main content

Chiều hắt nắng trong những ngày giãn cách

Chào cả nhà.
 
Nghề nghiệp chính của mình là Ktrs. Đam mê nhiếp ảnh và xem nhiếp ảnh như là 1 loại hình giải toả căng thẳng, ức chế trong cuộc sống cũng như trong công việc.

Thể theo yêu cầu của 1 số dân cư và mong muốn được đóng góp cho bà con có thêm 1 loại hình giải trí, chia sẻ cảm xúc trong thời gian nghỉ việc vì Covid-19. tôi xin phép BQT được đăng những bức ảnh do tôi chụp về cuộc sống, con người những nơi tôi đã đi qua để phục vụ quí bà con trong chung cư. Mong nhận được lời nhận xét, đóng góp chỉnh sửa của quí bà con để bản thân tôi ngày càng hoàn thiện hơn.

Trân trọng.

Xin gửi đến bà con bộ ảnh ra mắt đầu tiên chụp từ cửa sổ căn hộ của tôi ở Block B nhìn ra bên ngoài.

Luong Thanh Hai


XIN CHÀO

An Bui Vietnam Photo Tours

THE ONLY PHOTOGRAPHER YOU SHOULD COMPARE YOURSELF TO IS THE PHOTOGRAPHER YOU USED TO BE

1982 A kid was born in Ho Chi Minh City, Vietnam.
2006 Working as tour organizer at a travel agency in Vietnam
2018 Love photography and organize Vietnam photo tours

Photo Tour Guide and Photo Tour Organizer: With my passion of organizing photography trips and 15-year experience in tourism field, I lead myself every Vietnam Photo Tours which I organized.

Travel in right season for photography in Vietnam: I think a successful Photography Trips needs to go in the right season, right time, right place and off course with your luck of the weather.

Support of local Professional photographers: Our Vietnam Photo Tours have a strong support of Professional Photographer to create Art Photography.


CONTACT

Mr. An Bui
Mobile / Zalo / WhatsApp: +84.908.618.571
Ho Chi Minh City, Vietnam