Skip to main content

Sài Gòn mùa thu

Sài Gòn có mùa thu không? Mình nghĩ là có nếu tinh ý một chút bạn sẽ nhận thấy thay đổi thời tiết nho nhỏ do buổi tối mùa thu ở Sài Gòn trời thường lạnh hơn những buổi tối mùa hè và bạn có thể ngủ mà không cần bật quạt. Ngoài ra màu sắc bầu trời cũng nhạt hơn vì đây là những thời điểm cuối mùa mưa và ánh sáng cũng dịu hơn mùa hè. Với một thành phố quanh năm rộn ràng và tấp nập thì mùa thu đa phần mình phải cảm nhận bằng trái tim, dành đôi phút tĩnh lặng để thưởng thức nó

Sài Gòn mùa thu


XIN CHÀO

An Bui Vietnam Photo Tours

THE ONLY PHOTOGRAPHER YOU SHOULD COMPARE YOURSELF TO IS THE PHOTOGRAPHER YOU USED TO BE

1982 A kid was born in Ho Chi Minh City, Vietnam.
2006 Working as tour organizer at a travel agency in Vietnam
2018 Love photography and organize Vietnam photo tours

Photo Tour Guide and Photo Tour Organizer: With my passion of organizing photography trips and 15-year experience in tourism field, I lead myself every Vietnam Photo Tours which I organized.

Travel in right season for photography in Vietnam: I think a successful Photography Trips needs to go in the right season, right time, right place and off course with your luck of the weather.

Support of local Professional photographers: Our Vietnam Photo Tours have a strong support of Professional Photographer to create Art Photography.


CONTACT

Mr. An Bui
Mobile / Zalo / WhatsApp: +84.908.618.571
Ho Chi Minh City, Vietnam